KONTAKT Z NAMI:
tel. 509 257 052
email: biuro@dedede.pl
 
Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności określa następujące kwestie:

Jakie dane osobowe użytkownika zbieramy i przetwarzamy w ramach wykonywanych usług oraz korzystania z naszej witryny internetowej;

Wszelkie dane osobowe są zbierane i przetwarzane zgodnie z ustawodawstwem o ochronie danych osobowych.

Administrator danych

Administratorem danych osobowych jest firma Wiśniewski Pest Control Bogumił Wiśniewski z siedzibą w Dąbrowie Górniczej przy ul. Legionów Polskich 119/58, zwana dalej WPC. Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Adres email: biuro@dedede.pl
Adres pocztowy: Wiśniewski Pest Control, ul. Legionów Polskich 119/58, 41-310 Dąbrowa Górnicza

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie podczas zlecania nam usługi. Zlecenie mogło zostać przekazane telefonicznie lub mailowo.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez WPC?

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do wykonania umowy zawartej z Tobą, w tym do:

Dodatkowo w ramach przepisów prawa Twoje dane są przetwarzane dla celów podatkowych, rachunkowych oraz mogę być przetwarzane na potrzeby Inspekcji Sanitarnej, Inspekcji Weterynaryjnej oraz Inspekcji Ochrony Roślin i Nasiennictwa(jest to ściśle powiązane z protokołem pozabiegowym który otrzymasz po wykonanej usłudze)

W naszym przypadku umowa to zlecenie nam wykonania usługi sanitarnej. Jeśli zatem zawieramy z Tobą umowę o realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Twoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy

Jakie dane osobowe gromadzimy?

Dane osobowe oznaczają wszelkie informacje na temat użytkownika umożliwiające jego identyfikację, na przykład imię i nazwisko, dane kontaktowe i informacje na temat dostępu do naszej witryny internetowej.
Gromadzimy dane osobowe użytkownika gdy zamawia usługę telefonicznie lub mailowo, korzysta z naszej witryny internetowej lub kontaktuje się z nami.

W szczególności gromadzimy informacje należące do następujących kategorii:

Dane osobowe mogę być również zapisywane w plikach cookies instalowanych przez nas na naszej stronie internetowej.

Jak długo wykorzystujemy dane osobowe?

Przechowujemy Twoje dane osobowe przez czas obowiązywania umowy zawartej z Tobą, a także po jej zakończeniu w celach:

Pliki cookies

Na naszej stronie internetowej używamy takich technologii jak pliki cookie służących do zbierania i przetwarzania danych osobowych oraz danych eksploatacyjnych w celu spersonalizowania udostępnianych treści. Korzystając z plików cookie możemy gromadzić informacje, mające na celu między innymi ułatwienie korzystania z naszej witryny oraz zapewnienie optymalnej wygody korzystania z naszych usług na różnych urządzeniach. Mogą to być między innymi następujące informacje:

Plik cookie to mały plik tekstowy, który nasza witryna zapisuje na komputerze lub urządzeniu mobilnym Użytkownika, gdy odwiedza on naszą witrynę. Dzięki niemu witryna zapamiętuje działania i preferencje Użytkownika i umożliwia nam gromadzenie danych. Tekst w pliku cookie zwykle zawiera łańcuch cyfr i liter, które w sposób unikalny identyfikują komputer, ale mogą też zawierać inne informacje.
Używamy plików cookie w celach analitycznych, tzn. w celu gromadzenia informacji o użytkowaniu i wydajności za pomocą plików cookie Google Analytics. Na przykład używamy plików cookie do liczenia unikalnych użytkowników strony lub usługi i do tworzenia innych statystyk działania naszych usług.

Użytkownik w każdej chwili może zmienić sposób korzystania z plików cookie w ustawieniach przeglądarki. Użytkownik może usunąć wszystkie pliki cookie zapisane już na komputerze, a także - w większości przeglądarek - wyłączyć ich zapisywanie. W takim przypadku Użytkownik będzie musiał ręcznie zmieniać niektóre preferencje przy każdej wizycie na naszej witrynie.

Użytkownik naszej strony internetowej może w dowolnym momencie wyłączyć wykorzystywanie swoich danych osobowych inastalując dodatek blokujący kod JavaScript Google Analytics klikając w link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Bezpieczeństwo

Aby zabezpieczyć Dane osobowe, ograniczamy dostęp do nich do pracowników Firmy. Ponadto osoby mające dostęp do Danych osobowych muszą przestrzegać rygorystycznych zapisów umownych dotyczących zachowania poufności, za których złamanie grozi odpowiedzialność dyscyplinarna lub rozwiązanie umowy.
Chronimy informacje, używając środków fizycznych, technicznych i administracyjnych, by ograniczyć ryzyko utraty, niewłaściwego użycia, nieautoryzowanego dostępu, ujawnienia i zmiany danych. Mimo to nikt nie może zagwarantować absolutnego bezpieczeństwa Danych osobowych. Użytkownik również musi wziąć udział w ochronie danych, systemów, sieci i usług, których używa. Należy pamiętać, że nie odpowiadamy za polityki prywatności innych witryn i usług, do których mogą prowadzić odnośniki z naszej witryny.

 

41-310 Dąbrowa Górnicza
ul. Jaworowa 2
tel. 32 49 44 604, fax 32 49 44 660

40-855 Katowice
ul. Janasa 4
tel. 32 494 47 04

Tagi: deratyzacja Katowice, pluskwy zwalczanie, pluskwy Tychy, firma deratyzacyjna, dezynsekcja pluskwy, dezynfekcja pluskwy, dezynsekcja Jastrzębie-Zdrój, deratyzacja Bielsko, dezynsekcja Katowice, ochrona przed szkodnikami Gliwice, monitoring ddd Rybnik, dezynfekcja Chorzów, dezynfekcja zbiorników Myszków, ochrona zieleni Mikołów, ochrona przed ptakami Czeladź, zwalczanie kretów Siemianowice Śląskie, zwalczanie nornic Tarnowskie Góry, deratyzacja Dąbrowa Górnicza, dezynsekcja Zabrze, zwalczanie os Sosnowiec, zwalczanie szerszeni Częstochowa, zwalczanie mrówek Dąbrowa Górnicza, zwalczanie prusaków Chorzów